Uneix-t'hi!

Videos

Fotos

Seguidors

Nota

El text no incloura accents ni altres simbols a causa de la configuracio dels teclats a Palestina.

Segon dia d'actuacions: Hebron

Publicat per Comunicació dimecres, 12 d’agost del 2009


El segon dia d'actuacions va ser intens. Les colles vam fer quatre actuacions diferents a Hebron. La primera va ser de bon matí a la placa principal d' aquesta localitat a prop de l Hebron Rehabilitation Committee, una entitat que lluita contra la demolició i ocupació de cases a la part antiga de la ciutat. De fet, Hebron és un dels llocs on la tensió entre colons i palestins és més evident ja que han fet fora els palestins dels pisos superiors de casa seva per instal·lar-s'hi. Davant d'aquesta situacio als palestins no els ha quedat més remei que habitar les plantes baixes amb la tensió constant que això suposa. A més, els isrealians han fet tancar més de 500 botigues en una ciutat on nomes hi ha 400 colons i hi viuen 600.000 palestins.

La segona actuació va ser en un dels carrers principals de la part antiga d Hebron sota unes xarxes que han instal·lat els palestins per evitar que els colons els llencin pedres i altres objectes. Molts dels palestins que passaven per allà es van aturar per veure les nostres actuacions i ens van aplaudir amb entusiasme.

La tercera ballada, en una placeta situada a la part mes nova de la ciutat, va ser seguida fins i tot des de les finestres d'alguns edificis del voltant.

L'última actuació del dia va ser en el marc d un acte que es feia al Children Happiness Center (Hebron). Les colles bastoneres van actuar davant de més de 500 joves que també van oferir actuacions artístiques.

Finalment, la jornada va acabar amb un concurs de garrotins entre les diferents colles bastoneres al costat de l'hotel. L'endemà, Ramallah ens esperava.

0 comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Contacte

Arxiu

Traductor

eXTReMe Tracker